Meny
Ikon utropstecken

SMHI utfärdar orange varning under måndagen den 12 februari. Mer information

Kock fördjupning, 1 termin

Kock lägger upp mat på tallrik

Vi fördjupar oss bland annat i det franska och italienska köket, maritimt och hållbar utveckling.

Utbildningen

Utbildningen vänder sig till dig som genomgått Kockutbildning eller Steg 1 och 2 Restaurang- och storköksutbildning.

Utbildningen är både teoretiskt och praktiskt upplagd. Utbildningen är kostnadsfri, men du ansvarar själv för inköp av skor samt resor till och från praktikplats och studiebesök. Yrkessvenskan är till stor del integrerad i yrkeskurserna.

Observera! Vi använder Teams i utbildningen och det krävs att du har tillgång till en egen bärbar dator, webkamera, mikrofon och internetuppkoppling.

Kursstart: 2024-08-26
Förkunskaper: Kockutbildning eller Steg 1 och 2 Restaurang- och storköksutbildning
Studietakt: Heltid, 20 veckor
Studieperiod: 2024-08-26 – 2025-01-10
Kontaktperson: Studie- och yrkesvägledare, Susanna Samuelsson, susanna.samuelsson@lysekil.se, 0523-61 33 18
Sista ansökningsdag: 5 juni 2024. Ansökan finns längre ner på sidan.

Välkommen med din ansökan!

Kurser och poäng

Matlagning 4, 200p
Matlagning – specialisering, 100p
Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, 100p
SVA eller SVA 1, 50-100p, individuellt, yrkesintegrerad

Summa: 400-500 p

Utbildningen innehåller APL (arbetsplatsförlagt lärande). Det kan finnas möjlighet till APL utomlands.