E-tjänster

Lediga jobb

Upplev Lysekil

Kartportal

Anslagstavla

Lyssna

Meny

Kock fördjupning 20v

Kock lägger upp mat på tallrik

Vi fördjupar oss bland annat i det franska och italienska köket, maritimt och hållbar utveckling.

Utbildningen

Utbildningen vänder sig till dig som genomgått Kockutbildning eller Steg 1 och 2 Restaurang- och storköksutbildning.

Utbildningen är både teoretiskt och praktiskt upplagd. Utbildningen är kostnadsfri, men du ansvarar själv för inköp av skor samt resor till och från praktikplats och studiebesök.

Vi använder Teams i utbildningen och du ansvarar därför för att du har tillgång till dator, webkamera, mikrofon och internetuppkoppling.

Kursstart: 2021-08-30
Förkunskaper: Kockutbildning eller Steg 1 och 2 Restaurang- och storköksutbildning
Studietakt: Heltid, 20 veckor
Studieperiod: 2021-08-30 – 2022-01-14
Kontaktperson: Studie- och yrkesvägledare, Susanna Samuelsson, susanna.samuelsson@lysekil.se, 0523-61 33 18
Sista ansökningsdag: 2021-06-07. Ansökan finns längre ner på sidan.

Vi använder Teams i utbildningen och du ansvarar därför för att du har tillgång till dator, webkamera, mikrofon och internetuppkoppling.

Välkommen med din ansökan!

Kurser och poäng

Matlagning 4, 200p
Matlagning – specialisering, 100p
Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, 100p Orienteringskurs Studieteknik och digital kompetens, 50p

Summa: 450 p

Utbildningen innehåller 3 veckors APL (arbetsplatsförlagt lärande) och eventuellt 2 dagar per vecka hela terminen. Det kan finnas möjlighet till APL utomlands.