Evenemangskalendern

Konsert med händer som sträcker sig mot skyn

Det går precis som vi tänkte. Den digitala evenemangskalendern får fler och fler aktiviteter inlagda. Värdskapet i Lysekils kommun har ökat.

Evenemangskalendern har just nu mängder av intressanta evenemang i Lysekil med omnejd. Där finns så mycket att hämta för alla boende och besökande i Lysekils kommun. Allt från musik, kultur och sportaktiviteter. Det finns riktade aktiviteter för barn. Vad säg som Drivvedsverkstad, Akvarellmålning för både barn och ungdomar och massor mera.

Just nu över 35 evenemang i Lysekil

I början av mars låg det 7 st evenemang. Drygt tre månader senare har vi 35 st. Då den alltid är aktuell och nya evenemang tillkommer hela tiden ser vi att unika besökare ökar. För att hitta utbud och upplevelser söker man digitalt. Det är trenden.

Ökat värdskap

Man går allt mer sällan till en Turistinformation – vi har i Lysekil skapat ett annat värdskap. Tillsammans med näringslivet finns det fjorton alternativa ställen idag. Där arbetar flera fantastiska och entusiastiska människor som erbjuder information, vägledning och tipsar om sina smultronställen. Skyltar visar var de finns -InfoPoint- bara håll utkik eller se vilka de är på vastsverige.com/lysekil

Har du fler frågor kontakta gärna Jessica Carlsson Turistinformatör jessica.carlsson@lysekil.se 0523-61 30 00.