Sveriges Pridemånad är igång – även i Lysekil

Flagga med regnbågsfärger med blå himmel.

Kom på informationsträff om Priderörelsen och den kommande Pridefestivalen den 25 juni mellan klockan 16.00 - 18.00.

Under juni månad firas Pride på olika sätt i hela Sverige. På flera håll arrangeras festivaler, karnevaler och andra aktiviteter för att uppmärksamma HBTQ-rörelsen.

Lysekil Prideförening, ABF Fyrbodal och Lysekils kommun är en självklar del av det internationella firandet och bjuder in till en gemensam aktivitet på kommunens nya kulturmötesplats Rorkulten i Norra Hamnen.

Informationsträff om Priderörelsen på Rorkulten

Under eftermiddagen den 25/6 mellan klockan 16.00 - 18.00 bjuds det på information om Priderörelsen och den kommande Pridefestivalen (som går av stapeln den 20 juli i Lysekil). Det bjuds också på fika och levande musik under eftermiddagen.

Kom och ta en fika, träffa nya människor, prata med vår lokala Prideförening och lyssna på härlig musik. Ingen föranmälan behövs.

Kulturmötesplats Rorkulten ligger på Drottninggatan 4 i Norra Hamnen.

Välkommen!