Meny

Dela sidan på sociala medier

Vinnare i skyltfönstertävlingen

Foto av det personalen utanför butiken Catarinas blommor som var butiken som vann skyltfönstertävlingen.

Vinnande butik Catarinas blommor.

Många juliga skyltfönster visades upp under söndagen – nu har en vinnare röstats fram.

I söndags var det julskyltning i Lysekil. Många butiker, företag och föreningar visade upp sina fina skyltfönster.

Vinnare i skylttävlingen

21 deltagare var med i skyltningstävlingen och många härligt juliga fönster visades upp. Allmänheten var med och röstade fram 2017 års vinnare. Grattis till årets vinnare:

Catarinas Blommor. Priset är en vårskyltning gjord av en professionell dekoratör.

Personalen på Catarinas Blommor tyckte att det var väldigt kul att de vann eftersom deras bidrag har varit otroligt uppskattat och de har fått bra respons med många lyckönskningar. Granrisklänningen har Cathrine Sjöberg dekorerat. Hon har inspirerats av blomsteraffärer i Göteborg som är duktiga på skyltning. Även på Formex-mässan finner de mycket idéer och
inspiration.

På andra plats kom Lyckes Smycke & Present, tredje plats gick till LysekilsBostäder och på fjärde plats kom Te & Kaffekompaniet. På delad femte plats kom Drömhuset och Opera Konditori och Café.

Fler vinnare

Även de som var med och röstade kunde vinna ett pris. Av de som var med och röstade i skyltfönstertävlingen lottades vinnarna fram. Stort grattis till Agneta Magnusson
Kerstin Börjesson.

Vi på Urban platsinnovation tackar både deltagare och alla er som röstat för ert stora engagemang!

Urban Platsinnovation

Tävlingen om bästa julskyltning arrangeras av Urban Platsinnovation. Urban Platsinnovation är ett projekt som arbetar för att få mer kunskap om hur centralorter kan utvecklas för att bli mer attraktiva för både invånare och besökare.

Syftet är att öka konkurrenskraften och innovationsförmågan hos handeln och upplevelsenäringen för att skapa ett mer levande centrum. Projektet omfattar Högskolan Väst, Lysekils kommun, Strömstads kommun, Trollhättans stad, Uddevalla kommun, Åmåls kommun samt Fredrikstad kommune som är projektets norska partner.

Urban Platsinnovation delfinansieras av EU-medel via Interreg Sverige-Norge som är en del av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Projektet pågår till och med september 2018.

Läs mer om projekt Urban Platsinnovation på www.lysekil.se/urbanplatsinnovationöppnas i nytt fönster

För mer information om Interreg, läs mer på www.interreg-sverige-norge.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster