Meny

Dela sidan på sociala medier

Skyltsöndag den 3 december

Foto av skyltfönster med juldekoration.

På söndag är det dags för julskyltning i Lysekil och du kan vara med och rösta fram bästa skyltfönstret.

Nu på söndag, den 3 december, är det så kallad julskyltning. Det innebär att butiker, företag och föreningar visar upp sina juldekorerade fönster och butikerna har öppet mellan 11.00 – 15.00.

Rösta om bästa skyltfönster

Under dagen kan du vara med och rösta fram bästa skyltfönster. Mer information om hur du röstar hittar du i länken nedan.

Om projekt Urban Platsinnovation

Urban Platsinnovation är ett projekt som arbetar för att få mer kunskap om hur centralorter kan utvecklas för att bli mer attraktiva för både invånare och besökare.

Syftet är att öka konkurrenskraften och innovationsförmågan hos handeln och upplevelsenäringen för att skapa ett mer levande centrum. Projektet omfattar Högskolan Väst, Lysekils kommun, Strömstads kommun, Trollhättans stad, Uddevalla kommun, Åmåls kommun samt Fredrikstad kommune som är projektets norska partner.

Urban Platsinnovation delfinansieras av EU-medel via Interreg Sverige-Norge som är en del av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Projektet pågår till och med september 2018.

Läs mer om projekt Urban Platsinnovation på www.lysekil.se/urbanplatsinnovationöppnas i nytt fönster

För mer information om Interreg, läs mer på www.interreg-sverige-norge.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster