Fira Naturvårdsdagen i Lysekils Stadspark

Lördagen den 25 augusti är det dags för naturvårdsdagen - lär dig mer om naturen i staden.

Lördagen den 25 augusti 2018 med start klockan 11.00:

• 11.00 Välkomna
  • 11.05-14.30 Rösta fram årets snyggaste (fågel)holkar
  • 11.10 Barnteater om pollinering, Coops lilla ekoskola
  • 14.00 Barnteater om pollinering, Coops lilla ekoskola
  • 14.30 "Vad betyder havet för dig?" Havets Hus om havet
  • 15.00 Prisutdelning i (fågel)holkstävlingen
  • 15.30 Yoga i Stadsparken med Mandala Soul Studio (ta med något att sitta på)

Visning av Stadsparkens bikupa

Visning av bikupan sker:

Övriga aktiviteter i Stadsparken

• Musikperformance med gruppen Art4all, uppträdande som rör sig runt i parken mellan klockan 13.00 - 15.00.
  • Lysekils Naturvårdslag lär dig att bygga ett insektshotell, du får ta med det hem.
  •  Visning av naturfilmer i Naturfilmarnas tält.
  • Lär dig mer om fjärilsväxter vid Munkedals plantskolas tält.
  • Vid det mobila biblioteket kan du låna böcker om naturen.
  •  Lysekils kommun informerar om arbetet med den Gröna strategin, den nya Översiktplanen samt projekt Se Huset.
  • Besök även Havets Hus denna dag och lär dig mer om havets ekosystem.

Naturvårdsdagen arrangeras av Lysekils kommun, avdelningen Mark & Gata, LONA-projektet (Lokala Naturvårdssatsningen).

Hjärtligt välkomna!

Foton eller filmer från tillfället

Lysekils kommun kan komma att fotografera eller filma från detta tillfälle i syfte att informera om vår verksamhet i våra digitala kanaler som webbplats och sociala medier.

Foton och filmer betraktas som personuppgifter även om inte några namn nämns. Vi vill därför informera dig om vår hantering av dina personuppgifter. Lysekils kommun sparar bilder och filmer i vår server och kommer inte använda dessa i kommersiellt syfte.

Personuppgiftsansvarig nämnd är kommunstyrelsen.

Du har rätt att kontakta oss om du vill att vi tar bort bilden från våra digitala kanaler. Detta gör du enklast genom att kontakta oss via e-post: registrator@lysekil.se.

Du når vårt dataskyddsombud via e-post : dso.lysekil@jpinfonet.se. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.