Meny
Ikon utropstecken

SMHI utfärdar orange varning under måndagen den 12 februari. Mer information

Har du fotbollsskor som du inte använder - lämna dem hos oss!

Fysisk aktivitet är en viktig del i barn och ungas välmående och att vara med i en förening ger många positiva effekter. Men sport och fritid kan vara dyrt och ofta krävs det en viss utrustning. 

Fotbollsskor är efterfrågat - gärna stora storlekar

Ung Utveckling möter mycket barn och ungdomar i olika sammanhang och miljöer. Inom enheten sker samverkan med föreningar på olika sätt och personalen lotsar och stöttar barn och unga mot föreningsdeltagande utifrån den unges intresse och initiativ.

- Det finns en efterfrågan på fotbollsskor för både grus, gräs och inomhusträning. Många har kanske inte den ekonomi som krävs för att köpa ny utrustning när kroppen växer i snabb takt under tonåren. Allt material behöver ju inte köpas nytt heller eftersom det ofta blir för smått före det är utslitet. Vi är gärna en mellanhand mellan gammal och ny ägare av till exempel fotbollsskor. Vi vet ofta vilka som behöver och det kan ge en glädje för fler när saker kan användas istället för att bara ligga i en garderob, säger Jörgen Karlsson som jobbar på Ung Utveckling.

Har du skor som du vill lämna?

Vi tar emot alla storlekar och modeller. Vi vet att många behöver skor i större storlekar så det tar vi gärna emot! Endast rena skor i gott skick önskas.

Lämna Ung Mötesplats (fritidsgården på Gullmarsborg, i bottenplan):

Måndag: 14.00 - 21.00

Tisdag: 14.00- 21.00

Torsdag: 14.00- 21.00

Kontakta föreningslots Jörgen om du har frågor: 0790 - 610334