Meny
Ikon utropstecken

Planerat underhåll på kommunens e-tjänster - störningar kan förekomma. Mer information

Vill du skänka fotbollsutrustning till våra unga?

Fysisk aktivitet är en viktig del i barn och ungas välmående och att vara med i en förening ger många positiva effekter. Men sport och fritid kan vara dyrt och ofta krävs det en viss utrustning.

Fotbollsutrustning är efterfrågat

Ung Utveckling möter mycket barn och ungdomar i olika sammanhang och miljöer. Inom enheten sker samverkan med föreningar på olika sätt och personalen lotsar och stöttar barn och unga mot föreningsdeltagande utifrån den unges intresse och initiativ.

- Det finns en efterfrågan på fotbollsutrustning för både grus, gräs och inomhusträning. Många har kanske inte den ekonomi som krävs för att köpa nya saker när kroppen växer i snabb takt under tonåren. Allt material behöver ju inte köpas nytt heller eftersom det ofta blir för smått före det är utslitet. Vi är gärna en mellanhand mellan gammal och ny ägare av till exempel fotbollsskor, strumpor i gott skick eller benskydd. Vi vet ofta vilka som behöver och det kan ge en glädje för fler när saker kan användas istället för att bara ligga i en garderob, säger Jörgen Karlsson som jobbar på Ung Utveckling.

Har du saker som du vill lämna?

Vi tar emot alla storlekar och modeller på skor. Endast rena saker i gott skick önskas.

Lämna på Ung Mötesplats (fritidsgården på Gullmarsborg, i bottenplan) eller i kassan på Gullmarsborg:

Måndag: 14.00 - 21.00

Tisdag: 14.00- 21.00

Torsdag: 14.00- 21.00

Kontakta föreningslots Jörgen om du har frågor: 0790 - 610334