Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Vill er förening anordna aktiviteter under sportlovet?

Att till exempel erbjuda prova-på-tillfällen kan vara ett bra sätt för er förening att värva nya medlemmar.

Lov med tid för aktiviteter

Trots att vi knappt har lämnat jullovet bakom oss siktar vi nu framåt och börjar förbereda oss inför det kommande sportlovet. Att erbjuda prova-på-tillfällen kan vara ett bra sätt för föreningen att låta nya medlemmar testa på en aktivitet på ett enkelt vis.

Under loven har många barn och unga mer tid för olika aktiviteter. Under sportlovet vecka 8 hoppas vi kunna erbjuda kommunens barn och unga ett brett utbud av roliga aktiviteter på hemmaplan. Vi vill gärna att kommunens föreningar är med oss i detta!

Möjlighet till samverkan och ekonomisk ersättning

För föreningar finns möjlighet att få viss ekonomisk ersättning för aktiviteten. Kontakta gärna föreningsutvecklare Jonas Ingevaldsson för mer information om det: jonas.ingevaldsson@lysekil.se eller via kommunens växel 0523 - 61 30 00.

Under lovet bokar föreningar kommunens hallar kostnadsfritt och det finns möjlighet att få viss ersättning för ledararvode.

Samverkan med Ung Utveckling

Ung Utveckling samverkar gärna med er föreningar i aktiviteterna.

Kontakta Ung Utvecklings föreningslots Jörgen Karlsson på jorgen.karlsson@lysekil.se eller via kommunens växel på 0523-61 30 00. Ni kan även ta kontakt med Ung Utveckling genom att ringa till fritidsgården Ung Mötesplats:

Kontakt med Ung Mötesplats, personalen:

070-394 48 61

070-394 48 62

Du kan mejla oss på ungutveckling@lysekil.se - vi svarar alltid så snart vi kan!

Marknadsför er aktivitet i lovprogrammet

Ung Utveckling kommer att sammanställa ett program över de aktiviteter som erbjuds för barn och unga under sportlovsveckan. Om ni vill marknadsföra era aktiviteter där behöver vi ha information om aktiviteten senast måndag vecka 6. Vi behöver följande information:

  • tid och plats
  • för vilken ålder aktiviteten är
  • om det krävs anmälan
  • om det krävs något annat för att vara med (tex utrustning, oömma kläder mm)
  • eventuell kostnad