Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Toves vecka

Foto på skolutvecklare Tove Andersson.

Lär känna skolutvecklare Tove Andersson - titta på film och följ Tove på Instagram.

Vi som jobbar i Lysekils kommun arbetar med att ge dig som kommuninvånare service i vardagen.

Under fem veckor i höst kommer du att få lära känna fem av oss lite bättre med hjälp av filmer, nyheter och intervjuer. Du kommer också kunna följa oss på Instagram under tisdagar och torsdagar.

Följ med i Toves vardag

Först ut är skolutvecklare Tove Andersson som berättar mer om sitt jobb i filmen ”Vi finns för dig i vardagen – skolutvecklare Tove Andersson”.

På tisdag och torsdag kommer du att kunna följa Tove på Instagram – sök upp Lysekils kommun och bli en av våra följare för att hänga med i Toves vardag.

På onsdag får vi veta mer om digital utveckling inom utbildningsområdet och på fredag berättar Tove om sin vecka i en sammanfattande intervju.

Vi finns för dig i vardagen

Vi är många som jobbar med att dig som invånare service, stöd och hjälp. Tillsammans kan vi mycket och det finns mer än 100 olika befattningar hos oss.

Lysekils kommun är grundskola, bygglov, vatten och avlopp, avfallshantering, skolmat, hemtjänst, gymnasium, småbåtshamnar, bostäder, äldreboende, fotbollsplaner och bibliotek.

Lysekils kommun är också en kram på förskolan, rena gator, blommande tulpaner och den som kommer när du trycker på trygghetslarmet.

Under fem veckor i höst kan du lära känna fem av oss lite mer, bland annat via filmintervjuer. Vi samlar filmerna på en gemensam samlingssida på www.livetilysekil.se Länk till annan webbplats. där filmerna kommer att publiceras i tur och ordning. Filmerna finns också på Youtube och Facebook.