Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Joakims vecka

Foto på Joakim Hagetoft.

Lär känna säkerhetssamordnare Joakim Hagetoft - titta på film och häng med på Instagram.

Vi som jobbar i Lysekils kommun arbetar med att ge dig som kommuninvånare service i vardagen.

Under fem veckor i höst kommer du att få lära känna fem av oss lite bättre med hjälp av filmer, nyheter och intervjuer. Du kommer också kunna följa oss på Instagram under tisdagar och torsdagar.

Följ med i Joakims vardag

Förra veckan fick vi lära känna fältsekreterarna Paulina Van Der Haar och Mattias Berntsson och nu har turen kommit till säkerhetssamordnare Joakim Hagetoft. I den filmade intervjun ”Vi finns för dig i vardagen – säkerhetssamordnare Joakim Hagetoft” svarar Joakim på frågor om sitt jobb.

På tisdag och torsdag kommer du att kunna följa Joakim på Instagram – sök upp Lysekils kommun och bli en av våra följare för att hänga med.

På onsdag får vi veta mer om arbetet ”Trygg i Lysekils kommun” och på fredag berättar Joakim om sin vecka i en sammanfattande intervju.

Vi finns för dig i vardagen

Vi är många som jobbar med att dig som invånare service, stöd och hjälp. Tillsammans kan vi mycket och det finns mer än 100 olika befattningar hos oss.

Lysekils kommun är grundskola, bygglov, vatten och avlopp, avfallshantering, skolmat, hemtjänst, gymnasium, småbåtshamnar, bostäder, äldreboende, fotbollsplaner och bibliotek.

Lysekils kommun är också en kram på förskolan, rena gator, blommande tulpaner och den som kommer när du trycker på trygghetslarmet.

Under fem veckor i höst kan du lära känna fem av oss lite mer, bland annat via filmintervjuer. Vi samlar filmerna på en gemensam sida allteftersom de publiceras här på vår webbplats.