Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Jan-Eriks vecka

Lär känna näringslivsutvecklare Jan-Erik Larsson - titta på film och följ Jan-Erik på Instagram.

Vi som jobbar i Lysekils kommun arbetar med att ge dig som kommuninvånare service i vardagen.

Under fem veckor i höst har du fått lära känna fem av oss lite bättre med hjälp av filmer, nyheter och intervjuer. Du har också kunnat följa oss på Instagram under tisdagar och torsdagar.

Följ med i Jan-Eriks vardag

Sist ut är näringslivsutvecklare Jan-Erik Larsson som berättar mer om sitt jobb i filmen ”Vi finns för dig i vardagen – näringslivsutvecklare Jan-Erik Larsson”.

På tisdag och torsdag kommer du att kunna följa Jan-Erik på Instagram – sök upp Lysekils kommun och bli en av våra följare för att hänga med i Jan-Eriks vardag.

På onsdag får vi veta mer om forskningsfartyget Svea och på fredag berättar Jan-Erik om sin vecka i en sammanfattande intervju.

 

Vi finns för dig i vardagen

Vi är många som jobbar med att dig som invånare service, stöd och hjälp. Tillsammans kan vi mycket och det finns mer än 100 olika befattningar hos oss.

Lysekils kommun är grundskola, bygglov, vatten och avlopp, avfallshantering, skolmat, hemtjänst, gymnasium, småbåtshamnar, bostäder, äldreboende, fotbollsplaner och bibliotek.

Lysekils kommun är också en kram på förskolan, rena gator, blommande tulpaner och den som kommer när du trycker på trygghetslarmet.

Under fem veckor i höst har du fått lära känna fem av oss lite mer, bland annat via filmintervjuer. Vi samlar filmerna på en gemensam sida allteftersom de publiceras.