Meny

Bada i norra Lysekil

I norra Lysekil finns flera fina badplatser som erbjuder både sandstrand och klippbad. 

Det är inte bara de centrala delarna av Lysekils kommun som ger möjligheter till bad. I de norra delarna av kommunen hittar man flera badplatser med tillgång till sandstränder och klippbad.

Vrångebäck

Längst norrut hittar du naturbadet Vrångebäck som erbjuder bad från klippor. Vrångebäck är en mindre badplats med begränsade parkeringsmöjligheter, enklare toalett och sopkärl.

Röe Sandvik

Röe Sandvik är en badplats med goda parkeringsmöjligheter, enklare toalett, viss tillgänglighetsanpassning, flytbrygga och en badflotte.

Tuntorp Sandvik

Vill man bada från klipporna passar Tuntorp Sandvik fint. Detta är en mindre badplats med begränsade parkeringsmöjligheter, enklare toalett och sopkärl.

Här finns också en hundbadplats till fyrfota vänner.

Govik

Govik är en badplats som passar fint för hela familjen. Detta är en badplats med goda parkeringsmöjligheter, enklare toalett, viss tillgänglighetsanpassning, hopptorn och/eller trampolin och sopkärl.

Barkedal

Långt in i Gullmarn hittar du Barkedal. Också detta är en familjebadplats. En något mindre badplats med begränsade parkeringsmöjligheter, enklare toalett och sopkärl.