Meny
Ikon utropstecken

Planerat underhåll på kommunens e-tjänster - störningar kan förekomma. Mer information

Dags för skolavslutning- fritidsgården är öppen och fältteamet är igång

Snart slutar skolorna och ett välbehövligt sommarlov väntar för våra barn och ungdomar. Under skolavslutningsdagarna är fritidsgården öppen och kommunens fältteam arbetar som vanligt uppsökande i de olika miljöer där våra unga vistas.

Du som går i åk 4 till sista året på gymnasiet är varmt välkommen till fritidsgården som ligger i bottenplan på Gullmarsborg. Under avslutningsdagarna kommer det genom olika aktiviteter uppmärksammas lite extra att skolorna slutar. Aktiviteterna sker på utsidan fritidsgården och i mindre grupper.

Fritidsgården - Lysekils kommun Länk till annan webbplats.

För dig som kommer att vara ute och röra dig på olika platser så vill vi tipsa om kommunens fältteam. De arbetar uppsökande och kontaktskapande för att möta barn och ungdomar som är ute. Fältteamet kan alltid kontaktas om du som är ung behöver hjälp eller stöd, eller om du som är vuxen känner en oro runt ett barn eller ungdom.

Du når fältteamet genom kommunens Trygghetstelefon, 031-3341219.

Vad är trygghetstelefonen?

Trygghetstelefonen är en kontaktpunkt dit allmänheten kan ringa dygnet runt, alla dagar i veckan, för att informera och rapportera om oroliga situationer eller andra ordningsstörningar som är pågående i vår kommun.

Det ersätter inte larmnumret 112, men är ett komplement för att underlätta för dig som allmänhet att rapportera om händelser och för oss som kommun att så snabbt som möjligt kunna agera.

Trygghetstelefon - Lysekils kommun Länk till annan webbplats.