Meny
Ikon utropstecken

SMHI utfärdar orange varning under måndagen den 12 februari. Mer information

Försäljning av möbler från Lysekilshemmet

Snart går flyttlassen från Lysekilshemmet till det nya äldreboendet i Fiskebäck.

Vid inventering av möbler och inredning som finns på Lysekilshemmets dagrum, korridorer och samlingssalar finns till exempel möbler som inte svarar upp mot nuvarande regler gällande hygien och ergonomi.

Försäljning av möbler

Vi har nu möjlighet att erbjuda försäljning av möbler och inredning som inte kommer med i flytten till Fiskebäck, detta säljs i befintligt skick via Hamnreturens sida på Facebook https://www.facebook.com/hamnreturen Länk till annan webbplats..

Om du vill köpa möbler eller saker som du sett kontaktar du oss via Facebook. Avhämntning sker på Lysekilshemmet tisdagar, onsdagar och torsdagar klockan 09,30-15,00.Betalning sker endast via swish. Vid avhämtning visas swishbetalning.
Swishnummer: 123 535 04 67

Hämta saker du köpt

Du är välkommen att hämta de saker du köpt på Lysekilshemmet. Följ skyltning. Möbler och inredning kommer finnas att hämta i entrén. Du som kund ansvarar själv för hämtning och lastning.

Vid frågor om avhämtning kontakta: ellena.grentzios@lysekil.se eller ring 0523- 613432.

Enheten för arbetsliv

Vi på Enheten för Arbetsliv bedriver secondhandbutiken Hamnreturen i Södra hamnen. Möbler och saker som säljs i butiken kommer från kommuninvånare som lämnat in saker i butiken och via återbruksrummet på Siviks återvinningscentral.

Under rådande omständigheter och rekommendationer gällande Covid 19 kommer enheten för arbetsliv endast sälja möbler och inredning via Hamnreturens sida på Facebook.