Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Tillfälligt utegym på Badhusberget

Knyter skorna

Under perioden 4 juli till 5 augusti kommer Badhusberget att erbjuda en unik träningsmöjlighet med ett utegym. Detta initiativ är ett samarbete mellan Omnigym, LysekilsBostäder och Lysekils kommun, med målet att skapa en hälsosam och livfull mötesplats för alla.

En mötesplats för alla

Utegymmet från Omnigym innehåller nio olika träningsmaskiner som ger en komplett träning för hela kroppen. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren träningsentusiast, är du välkommen att njuta av denna kostnadsfria träningsupplevelse. Förhoppningen är att detta ska bli en mötesplats för hyresgäster, övriga Lysekilsbor och besökare.

Badhusberget 2.0

Badhusberget 2.0 är ett framtidsinriktat visionsarbete som Lysekils kommun är en del av tillsammans med LysekilsBostäder. Visonen strävar efter att förvandla och stärka Badhusbergets identitet för att skapa attraktionskraft och efterfrågan. Utegymmet kommer därmed att bidra till en plats där hälsa, gemenskap och naturskönhet möts.

Invigning - gymmingel

Utegymmet invigs av Charlotte Klang VD Kuling, den 4 juli och det blir ett öppningsevent i form av ett gymmingel. Besökarna får veta mer om gymmet och redskapen, mingla, träna samt bli bjudna på något gott.

Datum: 4 juli
Tid: kl. 12:00-13:00
Plats: Nära Boulebanan, Badhusberget 14

Utegymmet kommer att vara tillgängligt från 4 juli till 5 augusti.