Meny
Ikon utropstecken

Planerat underhåll på kommunens e-tjänster - störningar kan förekomma. Mer information

När "Ung kultur möts" kan vad som helst hända!

Lördag 15 april arrangeras den första UKM-festivalen i Lysekils kommun på Folkets hus av André Vingård, lokal representant för UKM och scenkonstpedagog på kulturskolan.

UKM står för Ung Kultur Möts och är en nationell förening som verkar för att ungas röster ska höras och ung kultur ska få ta plats.

André bjuder nu in alla unga mellan 13 och 25 år att anmäla sin medverkan. Allt man kan tänkas göra på en scen är välkommet, exempelvis sjunga, buktala, dansa, jonglera, spela dockteater eller varför inte trixa med en skateboard? Det kommer också finnas möjlighet att skapa en gemensam utställning. Allt är välkommet där också! Skosamling, fotografier, tavlor, smycken, masker, kostymer, u name it!

Anmäl ditt intresse senast 6 april till andre.vingard@lysekil.se. Du kommer få tillfälle att repetera på scen på fredagen den 14 april kl. 16-17.

Kom och titta!

Vill man inte själv medverka är det fritt fram att ta del utav festivalen som publik. Det kommer även finnas möjlighet att testa på olika workshops på plats och det bjuds på fika. Dagen startar kl. 14 och avslutas kl. 17 på Folkets Hus i Lysekil. Gratis inträde.

Varmt välkommen!