Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Träffas på Bro Coworking 1/10 och lär dig laga och sy om kläder

Syevent Bro Coworking

Bro Coworking utanför Brodalen är en plats för att mötas, hjälpa varandra och att inspireras – allt med hållbarhet och balans mellan arbete och fritid i fokus. Detta gör man till exempel genom att hyra ut kontorsplatser, men också genom att arrangera event.

Nu bjuder Bro Coworking in till kostnadsfria workshops i att hantera en symaskin och att laga och sy om kläder. Låt dig inspireras av Maria Lundin och av de kritpåsar för klättrare hon gör av återbrukat material. Byt till dig eller fynda begagnade kläder och friluftsutrustning. Gå en tipspromenad för att testa dina textil-kunskaper.

Program workshops
13:30- 14:30 Lär dig använda din symaskin
För dig som vill lära dig symaskinen bättre. Vi hjälper dig att bemästra symaskinen så att den inte längre blir ett hinder för din kreativitet.

14:30-17:30 Laga/sy om dina kläder och textilier
För alla oberoende av förkunskaper. Få inspiration och hjälp att laga eller sy om dina kläder och andra textiler och ge dem nytt liv.

Övrig information
Ta med dina egna kläder och textilier du vill arbeta på eller använd någon textil som finns på plats som du kan skapa något med. Ta med din egna symaskin om du vill, eller låna på plats. Har du frågor kontakta gärna Bro Coworking på mail brocoworking@gmail.com

Tid: 13.00- ca 18.00, lördagen den 1 oktober
Plats: Bro Coworking

Projekt Coworking
Bro Coworking är en del av Projekt Coworking som arbetar för en attraktiv landsbygd. Målet är ökad inflyttning, ökad sysselsättning och ökat välbefinnande. Projektet genomförs i samverkan med Lysekils kommun och delfinansieras av Leader Bohuskust och gränsbygd genom Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling (landsbygdsfonden).