Meny

Kom och prata om ditt företagande med näringslivsutvecklaren på Företagsarena Lysekil

Företagare

Drop-in den 26 november eller 10 december mellan 09.00 - 12-00

Har du funderingar kring ditt företagande? Ny lokal, ny verksamhet, nya samarbeten eller kompetensutveckling. Renée Daun är näringslivsutvecklare i Lysekils kommun och företagslots. Den 26/11 och 10/12 mellan kl.09.00 - 12.00 kan du träffa henne på Företagsarena Lysekil, Drottninggatan 8c för att bolla idéer och få tips och råd om hur du kan ta nästa steg i ditt företagande.

Företagsarena Lysekil

Ett företagshotell och en mötesplats för företagare, som drivs av företagarföreningen Näringslivscentrum Lysekil. Här kan företagare hyra kontor, det finns ett konferensrum med den senaste tekniken att hyra för möten och öppna ytor för mingel och samverkan.

Företagsarenor Väst

Företagsarena Lysekil Länk till annan webbplats. är en del av Företagsarenor Väst Länk till annan webbplats., ett samarbete mellan kommunerna i norra Bohuslän som underlättar kontakter med skolor, universitet och regionala aktörer som stöttar företag i sin utveckling t.ex. Almi, Innovatum, Nyföretagarcentrum, IUC Väst och Coompanion. Det finns fysiska arenor i kommunerna och en digital plattform med gemensam kalender för allt som händer i vårt område som kan vara till nytta för dig som företagare. Läs mer via länkarna nedan. Varmt välkommen!