E-tjänster

Lediga jobb

Upplev Lysekil

Kartportal

Anslags-tavla

Lyssna

Meny

Brandman på jobbet-dagen

Idag hyllar vi våra lokala vardagshjältar lite extra.

Varje timme, alla dagar i veckan, året runt finns det alltid brandmän i beredskap som kan rycka ut om när olyckan inträffar.

Denna dag, brandman på jobbet-dagen, hyllar vi alla brandmän som är anställda på deltid. Tack till alla som upprätthåller beredskap i Räddningstjänstförbundet Mitt Bohuslän. Tack vare er kan vi känna oss trygga om olyckan är framme.

Tack till arbetsgivare och familjer

Vi också rikta ett tack till brandmännens arbetsgivare och familjer - tack för att ni lånar ut era anställda, era sambos, makar, mammor och pappor!

Är du vår nästa brandman?

Vill du hjälpa människor på din hemort att känna sig trygga i sin vardag? Är du en kvinna eller man med rätta gnistan, båda fötterna på jorden och hjärtat på rätta stället?

Har du god fysik, är flexibel, gillar att hjälpa andra och bor i närheten av en av våra brandstationer? Har du dessutom en huvudarbetsgivare som tillåter att du arbetar deltid hos oss?

För att bli anställd ska du vara över 18 år, frisk och ha god kondition. Du ska bo och arbeta så nära brandstationen att du hinner inställa dig på 5 minuter. Från larmet går till du sitter i brandbilen får det gå max 5 minuter. Vi behöver deltidsbrandmän både på Skaftö, i Brastad och i Lysekil.

Om du blivit nyfiken klicka på länken nedan som leder till Räddningsförbundet Mitt Bohuslän. Där kan du hitta mer information.