E-tjänster

Lediga jobb

Upplev Lysekil

Kartportal

Anslagstavla

Lyssna

Meny

Inspirationsföreläsning om klättring som livsstil

I vår andra föreläsning kommer klättraren och klättercoachen Daniela Ebler ta oss med till en plats där klippan är lika vacker som landskapet.

I en serie digitala föreläsningar vill vi presentera personer som valt att leva sitt liv utanför normen och tack vare coworkingplatser har det blivit möjligt. Personerna har bytt ut bilköer, höga hyror och storstadspuls mot alternativa livsstilar.

Hör Danielas berättelse om hur klipporna i Bohuslän fått henne att återupptäcka sin kärlek till klättringen. Till sporten som engång kommit att definiera vem hon är och samtidigt fått henne att betala ett högt pris. I Bohuslän kommer Daniela i kontakt med en livsstil där hon mår bra och hittar inspiration.

Datum och tid

Datum: 18 februari kl. 18.30 - 19.15

Föreläsningen sker via Teams. Föreläsningen kommer att spelas in, det finns möjlighet att titta på den i efterhand. Det kan betyda att man kan synas i bild vid något tillfälle men vi rekommendera att stänga av sin egen kamera.

Föreläsningen genomförs i samverkan mellan Lysekils kommun och Upplevelseakademien och delfinansieras av Tillväxtverket/Europeiska regionala utvecklingsfonden.