E-tjänster

Lediga jobb

Upplev Lysekil

Kartportal

Anslagstavla

Lyssna

Meny

Webbinarium för företag 22 januari - Storytelling

Anders Hallberg

Hur hittar du din story för Instagram, Facebook och Linkedin?

Den 22 januari kl.08.30 - 10.30 bjuder Företagsarenor Väst in till ett webbinarium. Då visar Social Media Storyteller Anders Hallberg hur du likt trovärdiga märken, organisationer och artister kan bygga relationer med din publik genom att väcka känslor och skapa mening.

En viktig ingrediens är att likt huvudpersonen i ett Netflixdrama kämpa för något du tror på. Och att utifrån kampen skapa inspirerande innehåll för dina följare. Att underhålla och skapa värde utan att skryta eller kränga.

Anders Hallberg är en passionerad storynörd och har jobbat med IKEA och Visit Halland, föreläst på Webbdagarna och undervisat i storytelling på Hyper Island och Folkuniversitetet.

Om anmälan

Anmäl dig till: naringsliv@tanum.se eller på telefon till 0525-180 76.

När du anmält dig skickar vi en länk till den digitala föreläsningen. Föreläsningen är kostnadsfri.

Om Företagsarenor Väst

Företagsarenor Väst är ett samarbete mellan kommunerna Lysekil, Munkedal, Orust, Sotenäs, Strömstad och Tanum. Samarbetet finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, kommunerna och Fyrbodals kommunalförbund. Läs mer om vad Företagsarenor Väst erbjuder till företag på hemsidan. www.foretagsarenor.se Länk till annan webbplats.