E-tjänster

Lediga jobb

Upplev Lysekil

Kartportal

Anslagstavla

Lyssna

Meny

Julklappen till kommunanställda tidigareläggs

För att stötta det lokala näringslivet delar Lysekils kommun ut en tidig julgåva till sina medarbetare.

Julklappen är en gåva på 300 kronor att använda i en butik, café, restaurang, serviceverksamhet eller hos ett upplevelseföretag i Lysekils kommun. Gåvan ska nyttjas skyndsamt eftersom det är nu det lokala näringslivet behöver stöd. Den gäller därför endast till och med 31 juli 2020.

Gåvan är personlig och kommer att delas ut till alla tillsvidareanställda och månadsanställda där anställningstiden uppgår till minst tre månader. Gåvan gäller vid ett köptillfälle och gäller ej spel/lotter, tobak eller alkohol.

Företagen behöver inte göra något särskilt då de anställda ska redovisa kvittot i kommunens digitala HR- och lönesystem, Heroma.

Stöttar det lokala näringslivet

- På det här sättet ger vi ett direkt stöd till vårt lokala näringsliv som har stora utmaningar just nu, det känns bra, säger Renée Daun, näringsutvecklare i Lysekils kommun. Initiativet är en av punkterna i kommunens stödprogram till företag med anledning av covid-19. Stödprogrammet ses över kontinuerligt för att möta behoven och mildra krisen för företagen.

Läs mer om Lysekils kommuns stödprogram här.