E-tjänster

Lediga jobb

Upplev Lysekil

Kartportal

Anslags-tavla

Lyssna

Meny

Marknadsför ditt evenemang digitalt

Lökar med groddar

Kostnadsfri marknadsföring till stor målgrupp

Välkommen till utbildning i digital publicering på www.vastsverige.com/lysekil

Vi vänder oss till dig som i ditt arbete eller ideella åtaganden jobbar med evenemang och publika aktiviteter för att visa hur man enkelt registrerar ett evenemang på hemsidan www.vastsverige.com/lysekil.

Sidan är Lysekils officiella besökssida och ligger direkt under www.vastsverige.com som är den gemensamma digitala marknadsföringsplattformen för hela Västsverige. Det är alltså en kostnadsfri möjlighet för att sprida ditt evenemang till en stor målgrupp.

Vi presenterar kort det pågående arbetet som görs inom Lysekils kommun med att ta fram en tydlig och hållbar evenemangsstrategi och går sedan igenom steg för steg hur man lägger in sitt evenemang via länken www.vastsverige.com/lysekil/evenemangsarrangör

Datum: Torsdagen den 3 oktober 2019

Tid: Klockan 8.30–9.30, kaffe och macka serveras från kl. 8.00

Plats: Kommunfullmäktigesalen, Kommunhuset, Kungsgatan 44, Lysekil

Anmälan
Anmälan via mail till turistinformation@lysekil.se Länk till annan webbplats. senast den 2 oktober.

Varmt välkommen

Cia Säll och Maria Kilbo


Program (cirkatider)

8:00 Mingel och kaffe

8:30 Cia hälsar välkommen och berättar om arbetet med evenemangsstrategin. Efter detta visar Maria hemsidan www.vastsverige.com/lysekil , och vi tittar gemensamt på hur man steg för steg registrerar sitt evenemang via länken www.vastsverige.com/lysekil/evenemangsarrangor

9:30 Avslut

Dessutom
Ta med din laptop för att registrera ditt eget kommande evenemang på plats. Tag gärna med någon medarbetare så ni är flera som vet hur man lägger ut era evenemang.