Meny

Dela sidan på sociala medier

Mer tid att nominera Årets värdskapare

Foto av vinnaren av Årets värdskapare 2016, Emil Dahlbom Nilsson.

Emil Dahlbom Nilsson, gästhamnsvärd i Grundsunds hamn, utsågs till Årets värdskapare år 2016.

Fram till 28 februari 2018 kan du lämna in din nominering till Årets värdskapare 2017.

Vinnaren av Årets värdskapare 2017 skulle ha presenterats nu i november. Lysekils kommun kommer istället att dela ut detta pris i ett större sammanhang under våren 2018.

Nominera Årets värdskapare 2017

Eftersom utdelningen av priset är framflyttad kan du skicka in din nominering fram till den sista februari 2018. Mer information om utmärkelsen ”Årets värdskapare” och hur man nominerar hittar du i länken nedan. Varmt välkommen med din nominering!

Om projekt Urban Platsinnovation

Årets värdskapare i Lysekil arrangeras inom projekt Urban Platsinnovation. Urban Platsinnovation är ett projekt som arbetar för att få mer kunskap om hur centralorter kan utvecklas för att bli mer attraktiva för både invånare och besökare.

Syftet är att öka konkurrenskraften och innovationsförmågan hos handeln och upplevelsenäringen för att skapa ett mer levande centrum. Projektet omfattar Högskolan Väst, Lysekils kommun, Strömstads kommun, Trollhättans stad, Uddevalla kommun, Åmåls kommun samt Fredrikstad kommune som är projektets norska partner.

Urban Platsinnovation delfinansieras av EU-medel via Interreg Sverige-Norge som är en del av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Projektet pågår till och med september 2018.

Läs mer om projekt Urban Platsinnovation på www.lysekil.se/urbanplatsinnovationöppnas i nytt fönster
Mer information om Interreg på www.interreg-sverige-norge.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster