Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Evenemangshandbok för arrangörer

Evenemangshandboken är framtagen till dig som är arrangör för att underlätta planeringen av ditt evenemang i Lysekil. Här ska du få stöd, tips och vägledning för att ditt arrangemang ska bli väl genomfört, hållbart, säkert och välbesökt.

Evenemang, året runt

Lysekil är en evenemangsrik kommun, som boende och besökare kan du ta del av många olika spännande evenemang inom såväl dans, musik som idrott som andra nöjesevenemang.

Under juni och juli månad är det som tätast mellan evenemangen, då kan det vara svårt att hitta en lämplig plats och konkurrensen om publik och målgrupp är som störst. Närheten till vacker natur, friluftsliv och flera större lokaler och anläggningar gör det möjligt att lägga evenemang av olika karaktärer i Lysekil under såväl, höst, vinter som vår.

Lysekils kommuns evenemangshandbok

I evenemangshandboken hittar du det mesta du behöver veta för att anordna ett evenemang i Lysekils kommun. Tillstånd, miljö- och hållbarhet vid evenemang, säkerhet och kontaktuppgifter till kommunen för dig som arrangör. Sidorna hittar du via vänstermenyn.

Kommunerna Strömstad, Tanum, Sotenäs och Lysekil har tillsammans arbetat fram handboken med hjälp av goda exempel från andra kommuner.

Har du frågor eller funderingar?

Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Kontaktcenter Lysekils kommun
Telefon: 0523-61 30 00
E-post: kommun@lysekil.se