Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Evenemang i Lysekils kommun

Lysekil är en evenemangsrik kommun. Som boende och besökare kan du ta del av många olika spännande evenemang såsom dans, musik och idrott eller andra nöjesevenemang.

Funderar du på att arrangera ett evenemang i Lysekils kommun?

Lysekils kommun välkomnar alla initiativ och finns tillgängliga för vägledning och som bollplank. Om du snabbt vill komma i kontakt med kommunen för att få råd eller diskutera ditt evenemang mejlar du kommun@lysekil.se.

Lysekils evenemangskalender

För att skapa välbesökta evenemang är det viktigt att ta reda på när, var & hur andra evenemang äger rum i närområdet. Lysekil har en hektisk sommarsäsong med många olika typer av evenemang. Kommunen arbetar aktivt med att skapa ett levande Lysekil hela året och uppmuntrar arrangemang under höst, vinter & vår.

västsverige.com Länk till annan webbplats. kan du hitta samtliga större och mindre evenemang som äger rum i Lysekil med omnejd.

När du har bestämt dig för ett datum kan du också kostnadsfritt anmäla ditt evenemang till evenemangskalendern och på så sätt marknadsföra eventet.

Kontakt

Kontakta oss gärna för tips och vägledning för att ditt arrangemang ska bli väl genomfört, hållbart, säkert och välbesökt.

E-post: kommun@lysekil.se