Delta i vår bredbandsundersökning

Bredbandskontakt

Lysekils kommun har gått med i bredbandslyftet, ett program som ska ge vägledning till kommuner som vill se över vägval i bredbandsfrågor. Hur fungerar bredbandet för dig och hur upplever du bredbandet i Lysekils kommun?

Fram till och med den sista september kan du genom att svara på frågorna i vår webbenkät hjälpa oss att förbättra bredbandet i kommunen. Samhället blir alltmer digitaliserat för varje år som går och den digitala kommunikationen är en grundsten for att skapa både trivsel och tillväxt. Att ha tillgång till ett snabbt och stabilt bredband är för många viktigt och nödvändigt för att kunna utföra ärenden och ta del av internets alla utbud.

Åtta frågor

Genom att svara på enkäten har du möjlighet att föra fram hur ditt bredband fungerar idag och hur du skulle önska att det fungerar i framtiden. Webbenkäten består av åtta frågor där du som svarar är helt anonym och svaren kommer att användas som underlag för att förbättra bredbandsutbudet i kommunen. Du som bor, arbetar eller har sommarboende i Lysekils kommun är välkommen att lämna dina svar i enkäten.

100 svar innan sista september

Undersökningen pågår fram till den sista september 2019 och minst 100 svar behöver komma in för att räknas som tillräckligt underlag. Hjälp gärna till med att sprida informationen och uppmuntra vänner eller bekanta i kommunen att delta. På så vis kan vi få en bra bild av bredbandet i Lysekils kommun ser ut.