Trygghetsarbetet i kommunen uppmärksammat

Joakim Hagetoft

Vi uppmärksammar vår säkerhetsstrateg som blivit nominerad för sitt arbete med trygghetskapande samarbeten i kommunen.

Priset kallas Omfamningen och delas ut av tidningen Offentliga Affärer. På onsdag den 28 augusti är det dags att kora årets vinnare. Omfamningen är ett pris med syfte att tillvarata och synliggöra människor och/eller organisationer som särskilt bidragit till ett tryggare samhälle för såväl medborgare som näringslivet och de som arbetar inom landets offentliga sektor.

Nomineringen lyder:

Joakims trygghetsgärning kan sammanfattas med orden kunnande, engagemang och samverkan. Han är otroligt kunnig och pedagogisk. Han har lätt för att kommunicera vikten av trygg- och säkerhetsfrågor till politiker och chefer. Joakim har byggt upp en struktur av nätverk och samverkansgrupper där han bland annat involverat radioamatörer, företagare och tjänstemän men även Försvarsmakten och Länsstyrelsen. Att Joakims arbete uppskattas även utanför kommungränsen visas bland annat av det faktum att han har blivit ombedd att vara medförfattare i en beredskapshandbok från MSB. Han kommer också delta som föredragshållare på Kvalitetsmässan i november.

Vill ni veta mer om Joakims arbete ställ gärna frågor till honom då ni träffar på honom. Stort Grattis Joakim. Hoppas du vinner på onsdag!