Bli trygghetsvandrare

Ett hjärta och händer som omfamnar det

Tisdagen den 27 augusti klockan 18:00-18.30 är det trygghetsvandrarintroduktion i Lysekils kommunhus.

Lysekils kommun välkomnar dig till trygghetsvandrarintroduktion som genomförs av kommunens säkerhetsstrateg.

Introduktionen anordnas i Lysekils kommunhus i sammanträdesrummet Borgmästaren. Direkt efter introduktionen håller trygghetsvandrargruppen ett kort planeringsmöte där nyblivna trygghetsvandrare är välkomna att delta.

Öka närvaron av vuxna förebilder

Målsättningen med trygghetsvandrare är att öka närvaron av vuxna förebilder på utvalda kvällar för att tillsammans öka tryggheten för våra ungdomar och övriga kommuninvånare.

Genom att trygghetsvandra kan du som enskild person bidra till ökad trygghet.

Föranmälan

Föranmälan krävs. Maila ditt deltagande till Lysekils kommuns trygghetsgrupp, trygghetsgruppen@lysekil.se , eller ring 0523-61 30 00, senast måndagen den 26 augusti.

Varmt välkommen!