Kursen vänder sig till dig som arbetar med livsmedel i restaurang, café, butik, storhushåll, bageri, livsmedelsindustri.
Utbildningen i grundläggande livsmedelshygien ger din personal de baskunskaper som krävs för att hantera mat på ett säkert sätt.
Du får kunskap, inspiration och motivation att använda kunskaperna i din vardagliga verksamhet.
Du får ett intyg efter genomgången kurs.
Vid förfrågan
Kursen är uppdelad på 2 halvdagar kl 13.00-16.00, totalt 6 timmar
Lysekils Vuxenutbildning, Rinkenäsgatan 2, Lysekil
Företagare och anställda inom privat och offentlig verksamhet
Verksamhetsutvecklare, Maria Johansson
maria.johansson5@lysekil.se
Tel: 0523-61 32 93
1 200 kr/deltagare.
Alla priser är exkl moms
Kursavgiften faktureras efter genomförd kurs.
Vid för få deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen.