Meny

Livsmedelshygien

Kursen vänder sig till dig som arbetar med livsmedel i restaurang, café, butik, storhushåll, bageri, livsmedelsindustri.

Utbildningen i grundläggande livsmedelshygien ger din personal de baskunskaper som krävs för att hantera mat på ett säkert sätt.

Du får kunskap, inspiration och motivation att använda kunska­perna i din vardagliga verksamhet.

Du får ett intyg efter genomgången kurs.

Datum

Vid förfrågan

Längd

Kursen är uppdelad på 2 halvdagar kl 13.00-16.00, totalt 6 timmar

Hitta hit

Lysekils Vuxenutbildning, Rinkenäsgatan 2, Lysekil

Målgrupp

Företagare och anställda inom privat och offentlig verksamhet

Kontakt

Verksamhetsutvecklare, Maria Johansson
maria.johansson5@lysekil.se
Tel: 0523-61 32 93

Pris

1 200 kr/deltagare.

Alla priser är exkl moms
Kursavgiften faktureras efter genomförd kurs.
Vid för få deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen.