Meny

Öppet hus på Gullmarsgymnasiet

Foto av fasaden på Gullmarsgymnasiets skolbyggnad med Campus Väst-logotypen.

Vi har 3 öppna hus under hösten 2022

- Torsdagen den 13 okt för vårdnadshavare

- Torsdagen den 20 okt för åk nio i Sotenäs och Lysekil (under skoltid)

- Lördagen den 3 dec för våra marina utbildningar


Torsdagen den 13 okt, kl 18:00

Det kan vara många frågetecken kring alla val som ska göras och vi bjuder därför in till öppet hus. Under kvällen kommer vi att informera om våra olika program och det finns möjlighet att ställa frågor. Vi börjar med en samlad information i studiehallen på plan 4 kl. 18:00, som sedan följs av besök på de olika programmen.

För vem: Alla som vill veta mer om gymnasievalet.

Välkomna! (ingen anmälan krävs).


Torsdagen den 20 okt

Denna dag är bokad för åk nio på Gullmarsskolan i Lysekil och Sotenässkolan i Kungshamn. Alla nior kommer till oss tillsammans med sina klasser och lärare. De kommer gå runt gruppvis och besöka våra olika program, och förhoppningsvis kan vi svara på alla frågor och funderingar.


Lördag 3 dec, kl. 10:00 - 13:00

Alla som är intresserade av våra marina utbildningar är välkomna till oss för att få mer information och få chansen att träffa lärare och elever. Vi öppnar upp portarna kl 10:00 och då möter ni upp våra elever som visar vad de gör under dagarna. Ni får även se våra lokaler, vårt saltvattenlabb och kolla in våra båtar.

För vem: Alla som vill veta mer om våra marina utbildningar.

Välkomna!

 

Är ni intresserade att veta med om våra utbildningar eller har andra frågor så kontakta vår reception så hjälper de till med kontakt till rätt personer.

Receptionen:

0523 - 61 35 00

gullmarsgymnasiet@lysekil.se