Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

NIU Golf Gullmarsgymnasiet

Vill du kombinera en bra utbildning med en seriös elitsatsning mot en golfkarriär? Då är NIU Golf Gullmarsgymnasiet rätt val för dig. Samarbetet mellan Skaftö golfklubb och Gullmarsgymnasiet i Lysekil ger dig som elev den bästa möjliga miljön att utvecklas i.

På NIU Golf Gullmarsgymnasiet är dina behov och kvaliteter i centrum. Du har en nära kontakt med både tränare och skola som stöttar dig i skolarbete och träning. Utbildningen har, som ett av få nationellt godkända idrottsutbildningar (NIU) i Sverige, en ledarskapsprofil, där eleverna utbildas i idrottsledarskap. Det gör att du får med dig en bred grund inför ett framtida yrke inom golf.

Närhet mellan skola, golfbana och boende

Den individuella träningen innehåller alla delar du behöver för att utvecklas optimalt tekniskt, taktiskt, fysiskt och mentalt. Våra elever erbjuds tre träningspass per vecka på schemalagd skoltid och du har god tillgång till Skaftö GKs 18-håls golfbana under och utanför skoltid samt klubbens sving- och puttingstudio, och gym för fysträning. Tack vare goda kommunikationer och närheten mellan skola, golfbana, gym och boende är det enkelt för dig att utnyttja tiden till mer träning.

Golfklubben med juniorer i fokus

Skaftö golfklubb är känd för ett varmt välkomnande och ett naturligt umgänge mellan klubbens medlemmar i alla åldrar, där alla känner och hjälper varandra. Här har juniorerna alltid högsta prioritet, vilket varit en bidragande faktor till att klubben under åren har fostrat många duktiga golftalanger på högsta nationella nivå.

Välj ekonomi eller natur

Gullmarsgymnasiet i Lysekil är en liten, lugn och engagerad gymnasieskola med internationella kontakter, goda studieresultat och bra kontakt med det lokala näringslivet. På Gullmarsgymnasiet får du som elev en bra relation med kompisar och lärare i en trygg miljö och i moderna lokaler vid havet. På golfgymnasiet kan du välja programmen ekonomi eller natur.

Cykelavstånd till Grundsund och Fiskebäckskil

Alla elever bor i närheten av golfbanan. På Skaftö finns fina möjligheter till avkoppling med närhet till hav och skog, och samhällena Grundsund och Fiskebäckskil inom cykel- eller gångavstånd.

Har du frågor eller funderingar?

Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Kontaktcenter Lysekils kommun
Telefon: 0523-61 30 00
E-post: kommun@lysekil.se