Vill du ha ett av Sveriges viktigaste jobb?

Foto på flicka som håller i ett förstoringsglas.

Lev livet i Lysekil och bli en samhällsbyggare – träffa oss under Lysekil Women’s Match.

Den 6-11 augusti är Lysekil värdstad för seglartävlingen Lysekil Women’s Match. Lysekils kommun kommer då att finnas på plats i evenemangsområdet där vi berättar mer om hur det är att arbeta och bo i Lysekil.

Gör skillnad i vardagen

Att arbeta för en kommun innebär att man har ett av Sveriges viktigaste jobb. Vi som arbetar i Lysekils kommun har jobb som gör skillnad i människors vardag och använder vår kunskap för att bidra till samhällsutvecklingen.

Under seglingsveckan har du möjlighet att träffa representanter för en rad yrkesgrupper i vårt informationstält:

• Sjuksköterskor
  • Fastighetsskötare
  • Rehabpersonal
  • IT-tekniker
  • Undersköterskor
  • Elevhälsa
  • Socialsekreterare
  • Rektorer
  • Deltidsbrandmän
  • Anhörigsamordnare
  • Ekonomer
  • Drifttekniker och distributionstekniker
  • Stödpedagoger
  • Fältassistenter

Livet i Lysekil

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv i vackra Bohuslän med en fantastisk livskvalitet. Här förstärker kontrasterna varandra och ger livet smak av sött och salt – läs mer på www.livetilysekil.selänk till annan webbplats.

Foton eller filmer från tillfället

Lysekils kommun kan komma att fotografera eller filma från detta tillfälle i syfte att informera om vår verksamhet i våra digitala kanaler som webbplats och sociala medier. Foton och filmer betraktas som personuppgifter även om inte några namn nämns.

Vi vill därför informera dig om vår hantering av dina personuppgifter. Lysekils kommun
sparar bilder och filmer i vår server och kommer inte använda dessa i kommersiellt syfte. Personuppgiftsansvarig är kommunstyrelsen.

Du har rätt att kontakta oss om du vill att vi tar bort bilden från våra digitala kanaler.
Detta gör du enklast genom att kontakta oss via e-post: registrator@lysekil.se.

Du når vårt dataskyddsombud via e-post : dso.lysekil@jpinfonet.se. Om du har klagomål på
vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.