Gratis sommarlovsaktiviteter

Foto på sol och blå himmel med vita moln.

Brett program av kostnadsfria sommarlovsaktiviteter för barn och unga i olika åldrar.

I dagarna delas information om sommarlovsaktiviteter ut till alla barn och unga i åldrarna 6-15 år i Lysekils kommun. Det är Lysekils kommun som i samarbete med det lokala föreningslivet kommer att stå för en mängd sommarlovsaktiviteter.

- Vi är glada att kunna presentera ett brett utbud av kostnadsfria roliga aktiviteter för våra barn och unga i Lysekils kommun. Det är viktigt att det finns gratis sommarlovsaktiviteter eftersom alla barn har rätt till ett bra sommarlov, säger Johanna Ljung Abrahamsson, kulturchef.

All information finns på webben

All information om sommarlovsaktiviteterna finns här på vår webbplats. Du kan läsa mer om de olika aktiviteterna och hitta information om dagar, tider och hur du gör anmälan.

Brett program

Målet har varit att skapa ett brett program för olika åldrar och att det finns kostnadsfria aktiviteter över hela sommaren. En del aktiviteter vänder sig mot de äldre barnen medan andra också når en yngre målgrupp, från 6 år.

Vi önskar alla ett riktigt roligt sommarlov och hoppas att så många som möjligt vill hänga med!

Frågor

Om du har frågor om sommarlovsaktiviteterna är du välkommen att kontakta fritidsledare Helene Ödegaard, 0703-94 48 61, helene.odegaard@lysekil.se eller kulturchef Johanna Abrahamsson, johanna.abrahamsson@lysekil.se