Vi på gården – Odla tillsammans

Var med på odlingsträffarna i vårens nystartade odlingsprojekt. Vi träffas i
LysekilsBostäders lokal på Enevägen i Brastad.

Under våren har ett odlingsprojekt dragit igång i Brastad. Projektet är en samverkan mellan
Arbetarnas Bildningsförbund, Hyresgästföreningen, LysekilsBostäder och Lysekils kommun.

Alla som bor i Lysekils kommun är välkomna att vara med i projektet som utgår från LysekilsBostäders lokal på Enevägen 28 i Brastad. Tillsammans med de boende har
aktiviteter och odlingsmöjligheter startats upp i bostadsområdet med utgångspunkt från Enevägen.

Syftet är att öka integrationen, kontakten och gemenskapen genom aktiviteter och möten
där alla kan delta.

Odlingsträffar i maj

ABF bjuder nu in till  odlingsträffar i lokalen på Enevägen 28 i Brastad. Kom in, fika, fråga och delta i utvecklingen av odlingsprojektet.

Öppettider under maj:

• Tisdagen den 15 maj: Språkcafe och odlingsträff klockan 10.00 -12.00.
  • Torsdagen den  17 maj: Odlingsträff klockan 17.00 -19.00.
  • Tisdagen den  22 maj: Språkcafe och odlingsträff klockan 10.00 -12.00.
  • Torsdagen den  24 maj: Grillkväll.
  • Tisdagen den  29 maj: Språkcafe och odlingsträff klockan 10.00 -12.00.
  • Onsdagen den  30 maj: Odlingskväll klockan 16.00 -18.00. Boskola med Hyresgästföreningen klockan 18.00.

Välkomna !