Vinnare i tipspromenaden

Foto av gata i gamlestan.

Grattis till två vinnare i kulturveckans tipspromenad.

Hösten bjöd på strålande sol och många deltog i den kulturinspirerade tipspromenaden under kulturveckans inledande helg. Vi gratulerar årets vinnare:

Vinnare

1:a plats: Marianne Meijer, Brastad
Pris: Lysekilhandduk och en chokladkaka

2:a plats: Britt-Marie Nilsson, Lysekil
Pris: 2st biobiljetter

Inom projekt Urban Platsinnovation

Tipspromenaden genomfördes inom projekt Urban Platsinnovation. Urban Platsinnovation är ett projekt som arbetar för att få mer kunskap om hur centralorter kan utvecklas för att bli mer attraktiva för både invånare och besökare.

Syftet är att öka konkurrenskraften och innovationsförmågan hos handeln och upplevelsenäringen för att skapa ett mer levande centrum. Projektet omfattar Högskolan Väst, Lysekils kommun, Strömstads kommun, Trollhättans stad, Uddevalla kommun, Åmåls kommun samt Fredrikstad kommune som är projektets norska partner.

Urban Platsinnovation delfinansieras av EU-medel via Interreg Sverige-Norge som är en del av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Projektet pågår till och med september 2018. Läs mer om projekt Urban Platsinnovation på www.lysekil.se/urbanplatsinnovation