Vilket är ditt smultronställe i Lysekils kommun?

Smultronplanta

Tipsa oss om dina härligaste platser – vi arbetar för att utveckla våra besöksmål.

Under våren kommer inventeringar att genomföras på några utvalda besöksmål i Lysekils kommun. Resultatet av dessa inventeringar ska samlas ihop, utvärderas och bearbetas för att fungera som underlag till förslag på förbättringsåtgärder.

Genom att belysa utvecklingsmöjligheter ur ett tillgänglighets- och hållbarhetsperspektiv, är sedan målet att förbättra och höja värdet ännu mer på våra vackra och unika besöksmål i Lysekils kommun.

Tipsa Viktoria

Flera besöksmål är självklara för många invånare, men känner alla till de härliga pärlorna i Lysekils kommun? Hur är det för besökare och nyinflyttade - var finns smultronställena och hur tar man sig dit?

För att få svar på dessa frågor behövs er hjälp – skicka era tips till Viktoria Drottz, viktoria.drottz@lysekil.se

Tack på förhand!