Vem tycker du ska få Lysekils kommuns fritidsstipendium?

löparbana

Nu är det dags att utse vem som skall få årets fritidsstipendier. Skicka in ditt förslag senast den 10 februari.

Utbildningsnämnden vill ha in förslag på stipendiater till årets stipendieutdelning, följande kategorier finns:

1. Bra idrottsprestation 2016.

Här kan man nominera en grupp, person eller ett lag från samma förening i Lysekils kommun. Man kan även nominera personer som bor i Lysekil men är med i en förening i någon annan kommun. Man kan endast nominera personer som var fyllda 16 år när det utförde sin idrottsprestation.

2. Förtjänstfull föreningsledare 2016.

Här kan man nominera en person som är eller har varit verksam i en förening från Lysekils kommun.

Skicka in ditt förslag senast den 10 februari

Vi vill att våra förening och invånare skickar in sina förslag och motiveringar till oss senast 2017-02-10, antigen via brev eller via e-post.

Skicka brev till

Lysekils kommun
Utbildningsnämnden
453 80 Lysekil