Kulturveckan

Foto på penslar, pennor och notblad.

En härligt kreativ höstvecka som visar engagemanget och mångfalden i Lysekils kommun.

Kulturveckan invigs fredagen den 7 oktober och pågår till och med torsdagen den 13 oktober runt om i kommunen. Varje kommundel har sin egen dag och kultur- och konstutövare visar upp sig från sin bästa sida.

Ta del av levande musik, spännande och intressanta föredrag, lär dig mer om din bygd och prova på ett hantverk.

På Oscars i Lysekil blir det ”Öppen Salong” med tretton utställare som ställer ut i oljemålning, akvarell, collage, trähantverk, teckning, foto, modeller, blyerts och keramik.

På Kulturveckans webbsida hittar du mer information samt program:
Kulturveckanlänk till annan webbplats

Invigning med Erik Segerstedt

Klockan 18.00 fredagen den 7 oktober invigs kulturveckan på Oscars i Lysekil. Det blir dans- och musikuppträdande med ungdomar från Lysekil under ledning av Milosh, följt av Lysekils musikskola.

Kulturveckan invigs av utbildningsnämndens ordförande Kent Olsson innan kvällen avslutas med Erik Segerstedt. Erik Segerstedt är bland annat känd från gruppen E.M.D och tv –programmet ”Körslaget”.