Lysekil Women’s Match

Foto på bom och skot från segelbåt.

Träffa oss i evenemangsområdet under Lysekil Women’s Match där vi berättar mer om Sveriges viktigaste jobb.

Den 6-11 augusti är Lysekil värdstad för seglartävlingen Lysekil Women’s Match. Lysekils kommun kommer då att finnas på plats i evenemangsområdet där vi berättar mer om hur det är att arbeta och bo i Lysekil.

Ett av Sveriges viktigaste jobb

Att arbeta för en kommun innebär att man har ett av Sveriges viktigaste jobb. Under seglingsveckan har du möjlighet att träffa representanter för en rad yrkesgrupper i vårt informationstält.

Ta en pratstund med en rektor, sjuksköterska, fältassistent eller deltidsbrandman så får du veta hur det är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb. Varmt välkommen till oss.

Foton eller filmer från tillfället

Lysekils kommun kan komma att fotografera eller filma från detta tillfälle i syfte att informera om vår verksamhet i våra digitala kanaler som webbplats och sociala medier. Foton och filmer betraktas som personuppgifter även om inte några namn nämns.

Vi vill därför informera dig om vår hantering av dina personuppgifter. Lysekils kommun
sparar bilder och filmer i vår server och kommer inte använda dessa i kommersiellt syfte. Personuppgiftsansvarig är kommunstyrelsen.

Du har rätt att kontakta oss om du vill att vi tar bort bilden från våra digitala kanaler.
Detta gör du enklast genom att kontakta oss via e-post: registrator@lysekil.se.

Du når vårt dataskyddsombud via e-post : dso.lysekil@jpinfonet.se. Om du har klagomål på
vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.