Sommarkick-off med fokus på värdskap

Foto av glass i tre olika smaker i en skål.jpg

Onsdagen den 27 juni kl. 13.00 – 17.00 är det "sommarkick-off" på Havsbadet i Lysekil. Kick-offen är för aktörer i Lysekil som i sin verksamhet tar emot besökare. Evenemanget är även öppet för allmänheten.

Missa inte sommarens viktigaste kick-off med fokus på värdskap. Här träffas sommarens aktörer i Lysekil för att informera varandra om nyheter inför säsongen.

Dessutom bjuder eftermiddagen på föreläsning med ”värdskapets fader” Jan Gunnarsson, minimässa samt prisutdelning till årets värdskapare.

Gästföreläsare Jan Gunnarsson

Gästföreläsare Jan Gunnarsson är författare till en rad böcker i ämnet värdskap, bemötande, service, samverkan och ledarskap. Han är en inspirationskälla och en populär föreläsare.

Förbered dig med digital värdskapsutbildning

Vi rekommenderar att du har gått Turistrådet Västsveriges digitala värdskapsutbildning innan kick-offen. Den tar ca två timmar att genomföra. Här hittar du utbildningen:

Information och anmälan

Var?

Havsbadsrestaurangen

När?

Onsdag 27 juni, kl. 13.00 – 17.00
Loungemingel från cirka kl. 17.00. För deltagarna ingår inträde till nattklubben på Havsbadet samma kväll för de som vill mingla vidare. Åldersgräns 18 år på loungemingel och nattklubb.

Sommarkickoffen är i år kostnadsfri och bekostas av Lysekils kommun via projekt Urban Platsinnovation. Efter anmälan debiteras utebliven närvaro med 620 kr/person

Sista anmälningsdag är den 20 juni, du gör din anmälan i länken nedan.

Varmt välkomna!

Somrig illustration med färgglad himmel och måsar som flyger. Text på bilden som säger Sommarkick-off.

Om projekt Urban Platsinnovation

Urban Platsinnovation är ett projekt som arbetar för att få mer kunskap om hur centralorter kan utvecklas för att bli mer attraktiva för både invånare och besökare.

Syftet är att öka konkurrenskraften och innovationsförmågan hos handeln och upplevelsenäringen för att skapa ett mer levande centrum. Projektet omfattar Högskolan Väst, Lysekils kommun, Strömstads kommun, Trollhättans stad, Uddevalla kommun, Åmåls kommun samt Fredrikstad kommune som är projektets norska partner.

Urban Platsinnovation delfinansieras av EU-medel via Interreg Sverige-Norge som är en del av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Projektet pågår till och med september 2018.

Läs mer om projekt Urban Platsinnovation på www.lysekil.se/urbanplatsinnovation

Mer information om Interreg, hittar du på www.interreg-sverige-norge.comlänk till annan webbplats