Var med och påverka kultur och fritidslivet

Foto på glada människor som hoppar.

Föreningsdialog om utkastet till kultur- och fritidspolitiskt program torsdagen den 26 april.

Utbildningsnämnden håller på att ta fram ett kultur- och fritidspolitiskt program, som ska samla framtidens målsättningar inom kultur- och fritidsområdet.

Programmet ska vara vägledande vid politiska beslut och syftet är att kunna fortsätta erbjuda ett attraktivt kultur- och fritidsliv i Lysekils kommun.

Du hittar mer information om arbetet med programmet i nyheten ”Tyck till om framtidens kultur- och fritidsliv” här på vår webbplats.

Föreningsdialog torsdagen den 26 april

Torsdagen den 26 april finns möjlighet att lämna synpunkter på utkastet till kultur- och fritidspolitiskt program.

Anmälan görs via mail till utbildningsforvaltningen@lysekil.se senast måndagen den 23 april. Ange hur många som kommer. Fika serveras.

Var: Kommunhuset i Lysekil

När: Torsdagen den 26 april klockan 18:00-20:00.

Välkomna!