Föreningsdialog

Pojke som är utklädd till superhjälte och som gör tummen upp tecknet.

Välkommen på föreningsdialog torsdagen den 1 mars – vi ses i Lysekils Centrum Lab.

Den 1 mars bjuder Lysekils kommun in till föreningsdialog i Lysekils Centrum Lab klockan 18.00-20.00.

Syftet med dialogen är att skapa bättre förutsättningar för samverkan mellan kommun och föreningsliv samt mellan föreningar.

Utvecklande möten

Ett rikt förenings-, fritids- och kulturliv är en av anledningarna till att människor trivs i Lysekils kommun och vill flytta hit. Därför bjuder vi in föreningar för att ta reda på hur Lysekils kommun kan bli en ännu bättre plats att leva på.

Under kvällen ges möjlighet att träffa kommunens tjänstemän med kopplingar till föreningslivet, representanter från andra föreningar och representanter från SISU/VSIF.

Målet är att föreningsdialogerna ska hållas en gång i halvåret.

Sista anmälningsdag den 20 februari

Gör er anmälan via nedanstående länk eller skicka ett mail till integrationssamordnare Sanna Lannesjö, sanna.lannesjo@lysekil.se , senast den 20 februari.

Vi bjuder på kaffe och macka, anmäl eventuella allergier. Lysekils Centrum Lab ligger i gallerian på Kungsgatan i Lysekil.

Kom ihåg att uppdatera föreningsregistret

Föreningsdialogerna är frivilliga och inför varje dialog skickas en inbjudan till kommunens
föreningar ut. Det är därför viktigt att er förenings information och kontaktuppgifter är uppdaterade i Lysekils kommuns föreningsregister.

Skicka gärna uppdaterade uppgifter (föreningens namn, adress, telefon och eventuell
kontaktperson) till torgny.jansson@lysekil.se.

Välkomna!