Meny

Dela sidan på sociala medier

Kurs i sökoptimering

Välkommen till kommunhuset i Lysekil den 11 april

Välkommen till kommunhuset i Lysekil tisdagen den 11 april 2017, klockan 18.30 - 21-tiden.

Sökmotoroptimering (SEO) är det arbete som görs då en webbplats optimeras för sökmotorer som Google för att ge höga placeringar samt kvalitativa och representativa träffresultat i sökmotorernas resultatlistor.

Bara i Google Sverige sker mer än 45 miljoner sökningar varje dag. Att synas på ett representativt sätt i Google ger en enorm konkurrensfördel och möjlighet till affärer. I denna grundläggande genomgång i SEO kommer vi att gå igenom vilka optimeringsparametrar som styr vad i sökresultatet, hur Google fungerar och behandlar webbsidor samt viktiga faktorer för optimal ranking i sökmotorer.

Ta gärna med er dator och eget material.

Föreläsare: Margareta Anderberg, arbetar med PR, mediaträning och Destination Skaftö

Medverkar gör även Therese Lundqvist från Lysekils Turistinformation som berättar om möjligheterna att nå ut via www.vastsverige.com/lysekil

Under kvällen kommer också styrelsen för PRIDE Lysekil att informerar om sommarens PRIDE-festival som hålls den 22/7 2017.

Anmälan: Senast söndagen den 9 april till viktoria.drottz@lysekil.se

Varmt välkomna!

Läs mer om projekt Urban Platsinnovation på: http://www.lysekil.se/urbanplatsinnovation För mer information om Interreg, läs mer på http://www.interreg-sverige-norge.com/