Meny

Dela sidan på sociala medier

Värdskap

Ett gott värdskap stöttar och utvecklar företagande.

Alla som bor och verkar i Lysekils kommun är ambassadörer för vår vackra kommun. Som företagare är du inte bara värd för ditt företag utan också för platsen där ditt företag är verksamt.

Sommarkickoff med fokus på värdskap

Den 27 juni klockan 13.00 – 17.00 arrangeras en så kallad sommarkickoff med fokus på värdskap. Dagen riktar sig till företag och organisationer som är verksamma i Lysekils kommun.

Programmet bjuder bland annat på värdskapsutbildning, föreläsning med ”värdskapets fader” Jan Gunnarsson, nyheter inför säsong, minimässa samt prisutdelning till årets värdskapare. Du anmäler dig via länken nedan.

Inom ramen för projekt Urban Platsinnovation

Sommarkickoffen med fokus på värdskap arrangeras inom ramen för Urban Platsinnovation. Det är ett projekt som arbetar för att få mer kunskap om hur centralorter kan utvecklas för att bli mer attraktiva för både invånare och besökare.

Syftet är att öka konkurrenskraften och innovationsförmågan hos handeln och upplevelsenäringen för att skapa ett mer levande centrum. Projektet omfattar Högskolan Väst, Lysekils kommun, Strömstads kommun, Trollhättans stad, Uddevalla kommun, Åmåls kommun samt Fredrikstad kommune som är projektets norska partner.

Urban Platsinnovation delfinansieras av EU-medel via Interreg Sverige-Norge som är en del av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Projektet pågår till och med september 2018.

Läs mer om projekt Urban Platsinnovation på www.lysekil.se/urbanplatsinnovation

Mer information om Interreg, hittar du på www.interreg-sverige-norge.comlänk till annan webbplats