Samarbete firades med tårta

Foto på Anna Johansson och Christian Martins.

Anna Johansson, områdeschef Arbetsförmedlingen och Christian Martins, administrativ chef Lysekils kommun.

Lysekils kommun och Arbetsförmedlingen samverkar kring arbetet med nyanlända och delar lokaler på Högskolecentret.

Lysekils kommun och Arbetsförmedlingen har gjort en ny utvidgad DUA överenskommelse om samarbetet kring nyanlända och före detta nyanlända. DUA är en förkortning för ”Delegationen Unga och Nyanlända till Arbete” och syftet med överenskommelsen är att stötta till etablering på arbetsmarknaden.

För att uppmärksamma det gemensamma arbetet samlades chefer och handläggare från Arbetsförmedlingen, gymnasiet, vuxenutbildningen, individ och familjeomsorgen och arbetsmarknadsenheten till gemensamt uppstartsmöte i mitten av maj.

Gemensamma lokaler

Vid samma möte passade man på att fira att Lysekils kommun och Arbetsförmedlingen har undertecknat en överenskommelse om att samutnyttja lokalerna i Högskolecentret på Bovik mer permanent.

Dagen till ära bjöds det på tårta, som var dekorerad med Lysekils kommunvapen och Arbetsförmedlingens logotype. Arbetsförmedlingens områdeschef Anna Johansson skar den första biten tillsammans med Christian Martins, administrativ chef i Lysekils kommun.